Dubai-201213Der er ingen tvivl om, at der allerede har været mange danskere forbi den nye decideret feriedestination Dubai. Men det betyder ikke, at du har besøgt stedet endnu. Hvis du endnu ikke har været forbi, så er det måske en ide til den næste ferie, du skal på. Dubai kan i hvert fald byde på store kulturelle oplevelser, som man ikke får andre steder i verden. Så hvis du vil have en unik oplevelse med hjem i bagagen, så er det helt klart stedet, du skal booke en billet til næste gang, du vil en smuttur ud af Danmark.

Dog er det nok ikke stedet at tage til, hvis du er typen, der bare gerne vil ligge ved poolen og slappe af dagen lang. Det kan lade sig gøre i Dubai, men så kan du lige så godt tage til Kreta. Hvis du vil rejse til Dubai, så gør det for at opleve lidt mere end bare hotellet. Bevares, du kan ende med at bo på utroligt luksuriøse hoteller, som er værd også at opleve, men det skulle mere være for at opleve landet, kulturen, de lokale og meget andet. Ting, som du ikke får oplevet på et hotel fyldt med en masse andre europæere.

Så hvis du er frisk på et nyt eventyr, så er det da bare med at tage dertil. Du kan vælge at rejse alene, sammen med resten af familien eller med et par gode venner. Dog er det nok ikke lige stedet at tage til, hvis du skal på en herretur. Der er nok mange andre steder, der vil egne sig bedre til det. Men man kan sagtens få en fed familietur dertil. Så tag en snak med familien om det og book så jeres ferie, hvis det kunne være noget for dem.